Loading...
Loading...
 
Ristretto Barista
USTVARJANJE V SLOGU BARISTA
Okusite kavo, izdelano z veščinami in strastjo, da na njeni robustni podlagi pridejo do izraza sijajna kislost in prefinjene note citrusov. Odkrijte popolno mojstrovino barista z enostavnim pritiskom na gumb.
Espresso Barista

V VLOGI BARISTA

Nič ni drznejšega od vaših zahtev glede okusa. Bodite iskreni do sebe in si privoščite edinstveno močan in umetniško oblikovano ekspres kavo, ki poudarja izvirnost. Ravno pravšnja za delo od doma ali kadar koli si jo poželite.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

IZVEN OBIČAJNEGA

Raziskujte skupaj z našim baristom in odkrijte skrite značilnosti dveh svetovno znanih kav arabica iz Etiopije in Brazilije, ki sta obogateni z vietnamsko kavo robusta polnega okusa, ki daje napitku povsem izviren okus. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri pridelavi in zaščiti teh kakovostnih kavnih zrn, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

ETIOPIJA

Zelo nizka kislost, sladkost in oreščkaste note

Od obalnih območij do zahodnih dežel vas bodo ta zrna robuste in arabice presenetila z bogatimi in sadnimi notami.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back