Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
ŽELITE POŽIVITI TRENUTEK?
Če obožujete močne občutke, ste na pravem mestu. Ta ognjevita pražena kava vam nudi eksploziven okus. Vstopite v močno osrčje te globoko intenzivne kave, ki vas bo prevzela s svojimi začinjenimi notami in vztrajnim poprovim priokusom.
Ristretto Ardenza

ZA STRASTNE

Vleče vas na strastne stvari v življenju, zato je naša kratka kava Ristretto Ardenza pravi spremljevalec za vas. Zjutraj ali po kosilu se pustite zapeljati s to osupljivo kavno mešanico.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

MOČ TROJNEGA IZVORA

Da bi bili kos naši kavi Ristretto Ardenza, smo aromo dveh svetovno blestečih sort arabice iz Etiopije in Kolumbije dopolnili zlasti z bogato vietnamsko robusto, ki vas bo popeljala na pestro kavno dogodivščino. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus. Poskusite jo z našo kavo Lungo Colombia.

ETIOPIJA

Zelo nizka kislost, sladkost in oreščkaste note

Od obalnih območij do zahodnih dežel vas bodo ta zrna robuste in arabice presenetila z bogatimi in sadnimi notami.

Back