Loading...
Loading...
 
Cappuccino
KLASIČNA KAVA IZ KAVARNE, ENOSTAVNO KAR DOMA
Žličko potopite v rahlo sladko in prijetno gosto peno, da razkrijete aromatično ekspres kavo z njeno bogato mlečno peno. Intenzivna, kremna kava, ki ostaja zvesta svojim koreninam. Le s prstnim dotikom.
Cappuccino

IZSTOPITE IZVEN
ZA TRENUTEK

Se zbujate pred jutranjo zarjo? Vsako jutro boste potrebovali oporo za naporen dan pred vami. Vzemite v roko svoj kapučin, stopite z nogami na tla, srkajte počasi, z žličko, ozrite se v nebo, odprite srce ... naj se vaš um sprosti. Ta klasična kava, ki vam je takoj pri roki, je vaš popoln zaveznik.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

SVETOVNO ZNANA

Spojili smo mlečno kremo in ekspres kavo, narejeno iz dveh prvovrstnih kavnih arabica zrn iz Kolumbije in Brazilije, združenih v mešanico z intenzivno aromo vietnamske kave robusta. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus. Poskusite jo z našo kavo Lungo Colombia.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back