Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato
KAR SEZITE PO KAVI
Žličko potopite v gosto peno in odkrijte ekspres kavo s polnim okusom, pod njo pa kremno polnomastno mleko. Zaokrožen aromatičen in bogat okus vas bo spremljal skozi klasično kavo s prefinjenimi sladkimi notami in visokimi mlečnimi vrednostmi.
Latte Macchiato

ČIM VEČ, TEM BOLJE

To je najboljša izbira za tiste, ki si od nekdaj želijo več. Uživajte v vsaki plasti posebej. Dodajte kanček navdušenja vaši jutranji rutini ali popoldanski pavzi z nečim veličastnim in okusnim.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PRVOVRSTNA KAVNA ZRNA, CELOSTNO

Osrčje naše kave Latte Macchiato predstavlja mešanica prvovrstne brazilske in kolumbijske kave arabica v kombinaciji z intenzivno vietnamsko kavo robusta. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

DESCOPERĂ INIȚIATIVELE NOASTRE

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus. Poskusite jo z našo kavo Lungo Colombia.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back