Loading...
Ristretto Napoli
LAHKOTNOST
Skoraj petdeset let pridobivanja, mešanja in praženja je ustvarilo drugo vrsto ekspres kave, ki je drzno blaga. Ta posebna mešanica kavnih zrn iz Latinske Amerike je skrbno pražena, da se oblikujejo sladki, živahni priokusi. Ta mehka in blaga kava se odlično poda z mlekom, kar ustvari ekstra nežne ekspres napitke brez priokusa po praženju.
Espresso Napoli

SIJAJEN ZNAČAJ

Neapelj je poln edinstvene živahnosti, ki vas vedno znova vabi in se vanj vračate, da doživite še več. Enako velja za njegovo kavo. Vzljubili boste našo energično in močno kavo Espresso Napoli, ki si jo privoščite zjutraj ali popoldne, da vas poživi - na italijanski način.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PRVOVRSTNA KAVA
VSAKO JUTRO

Jutranje popotovanje v pristnem italijanskem slogu začne s prvovrstno mešanico kavnih zrn arabica in robusta iz Kolumbije, Vietnama in Brazilije. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

ODKRIJTE NAŠE POBUDE

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back