Loading...
Loading...
 
ESSENZA DI MOKA

ZAČNITE DAN KOT PRAVI ITALIJAN

Pod njeno zlato in gosto kremasto strukturo se skriva tipična sirupasta zmes, ki razvije bogato harmonijo okusa po žitaricah in notah praženih kavnih zrn. Je že jutro?

Essenza di Moka

ZA DRZNE JUTRANJE PTICE

Ko želite dan začeti energično, izberite to italijansko ikonsko kavo. Vzljubili boste njeno edinstveno moč okusa in tenkočuten značaj, ki vas bo prevzel, preden se boste podali skozi vrata v nov dan.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PRVOVRSTNA KAVA
VSAKO JUTRO

Jutranje popotovanje v pristnem italijanskem slogu začne s prvovrstno mešanico kavnih zrn arabica in robusta iz Kolumbije, Vietnama in Brazilije. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

ODKRIJTE NAŠE POBUDE

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back