Loading...
Loading...
Lungo
DALJŠA KAVA NE POMENI, DA JE BLAGA
Lungo v italijanščini pomeni "dolga kava". Za vas to pomeni, da boste imeli več časa za uživanje te izjemno uravnotežene skodelice kave z notami popraženih zrn s pridihom črnega ribeza. Uživajte v tej daljši skodelici kave in si pripravite pravo kavno poslastico.
Lungo

PODALJŠAJTE TA TRENUTEK

Če upočasnite tempo in uživate malo dlje, je to ravno pravšnja družba za vas. Lungo je ravno pravšnje jakosti za jutranjo rutino ali kadarkoli se želite udobno namestiti in počasi srkati kavo.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

VRHUNSKA TURA

Brazilija, Kolumbija, Etiopija – tri svetovno znane vrhunske sorte arabica, ki vas popeljejo skozi najbolj znamenite kavne dežele. Osupljiv izlet v znamenju kave, kajne? S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus. Poskusite jo z našo kavo Lungo Colombia.

ETIOPIJA

Zelo nizka kislost, sladkost in oreščkaste note

Od obalnih območij do zahodnih dežel vas bodo ta zrna robuste in arabice presenetila z bogatimi in sadnimi notami.

Back