Loading...
Loading...
 
Espresso Decaf Red
A BI SPLOH VERJELI, DA GRE ZA BREZKOFEINSKO KAVO?
Ta brezkofeinska kava, ki je ravno takšna kot klasična kava, razvije svoj prefinjen značaj z notami rdečih sadežev in aromo praženih žitaric. Privoščite si ta večplasten, a svilnato nežen poln okus z žametnim zaključnim priokusom. Pridobljena z naravno ekstrakcijo kafeina na vodni osnovi.
Espresso Decaffeineto

PLEHKA KAVA VAM NI BLIZU

Ne želite kafeina, kljub temu pa si želite polnega okusa? To je ravno pravšnja kava za vas. Poslovite se od kompromisov in izberite brezkofeinsko kavo, ki se popolnoma prileže po večerji ali kadarkoli si poželite kavo.
hotpoint-1
hotpoint-2

TURA PO JUŽNI AMERIKI

Bazilija, Kolumbija in nič manj za našo kavo Espresso Decaffeinato. Uživajte v teh dveh svetovno priljubljenih kavah arabica, pridobljenih z naravno ekstrakcijo kafeina na vodni osnovi. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus.

Back