Loading...
ESPRESSO INTENSO
INTENZIVNA, RAVNO TAKŠNA, KOT MORA BITI
Izpopolnili smo intenzivnost te kratke kave, ki na podlagi začinjene likviricije in aromatičnih oreščkov daje v ospredje nežne note poletnega rdečega jagodičja. Uživajte v tej ekspres kavi z močno polno aromo.
Espresso intenso

MOJSTRSKA MOČ

Izkusite občutek popolnega ravnotežja med intenzivnostjo in močnimi aromami. Uživajte to poživljajočo mešanico v jutranji kavi, ki vas poživi za cel dan.
hotpoint-1
hotpoint-2

DVA ŽIVAHNA IZVORA

Intenzivna esenca te ekspres kave izvira zlasti iz sadne arome kolumbijskih zrn arabica in polne arome vietnamske kave robusta. Ljubka spojitev kavnih dežel z nasprotnih strani našega planeta. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri pridelavi in zaščiti teh kakovostnih kavnih zrn, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelj vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus.

Back