Loading...
Lungo Intenso
INTENZIVNO BOGATA
Pod gosto žametno kremo se skiva grenka čokolada z žitastimi notami pražene kave, ki bodo obudile vaše brbončice v ritmu sambe.

CELOVITO MOČNA

Močna in dolga -- ali obstaja še kakšna druga kombinacija, ko gre za kavo izjemnega okusa? Vzemite si trenutek kadar koli tekom dneva in še bolj uživajte v tem, kar obožujete, v družbi naše kave Lungo Intenso.
hotpoint-1
hotpoint-2

DVE MOČNI, ZNAČAJNI KAVI IZ BRAZILIJE IN VIETNAMA

Prvovrstna arabica iz Brazilije in robusta iz Vietnama sta se spojili v to skodelico, da vas -- že po prvem požirku naše kave Lungo Intenso -- prepričata o tem, da sta bili namenjeni ena drugi. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri odgovorni pridelavi teh kakovostnih kavnih zrn ter jim tako zagotavljamo pošten vir prihodkov, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus.

Back