Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

GENIO S BASIC

Genio S Basic

Nikoli poprej še ni bilo tako enostavno pripraviti kave, neglede na to, kakšno si zaželite. S pomočjo aparata Genio S si prilagodite dolžino kave; pritisnite na gumb in uživajte v okusnih različicah kakovostnih barskih napitkov. Dizajn vitkih linij se prilega vsaki kuhinji.

PRIPRAVA KAVE PO MERI
POSTANE OTROČJE LAHKA

S pomočjo intuitivnega LED-obročastega stikala in funkcije XL si lahko enostavno prilagodite svoj napitek po lastni želji. Tako enostavno je, da to zmore prav vsak.

ENOSTAVNA PRILAGODITEV PO MERI

Odkrijte vse osnovne funkcije tega ultrakompaktnega kavnega aparata.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

EKO NAČIN PO 1 MINUTI

Vaš aparat Genio S ima eko funkcijo, ki bo samodejno izklopila aparat po eni minuti nedelovanja, da prihrani energijo (A+ razred lestvice energijske učinkovitosti).

OPOZORILO ZA ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

Zdaj je veliko lažje določiti, kdaj je potrebna odstranitev vodnega kamna, in sicer s pomočjo vgrajenega samodejnega opozorila. Kuhajte kavo, kot da bi bil aparat vedno nov, in opravite odstranjevanje vodnega kamna, ko gumb za vklop/izklop sveti oranžno.

BREZ NEREDA, BREZ SKRBI

Življenje zahteva veliko truda, vaša kava pa si tega ne sme privoščiti. Z aparatom Genio S ostane mleta kava v kapsuli/vrečki, vaš kotiček za kavo pa tako ostane čist.

VISOK PRITISK

Z našim edinstvenim visokotlačnim sistemom do 15 barov lahko iztisnete vse arome in kavi dodate gosto žametno peno.

Uživajte v raziskovanju.

IGRAJ, IZBERI& S POLNO MERO XL

Preprosto vstavite izbrano kapsulo, izberite želeno količino z dotikom intuitivno krmiljenega led-obročka in pritisnite gumb za začetek kuhanja kave. Želite veliko kavo? S pomočjo funkcije XL lahko uživate v ekstra dolgi skodelici jutranje kave (do 300 ml) le z dotikom na gumb.

Vroča & Hladna Večnamenska

Vaš kavni aparat na kapsule Mini Me je tako vsestranski, da lahko pripravite tudi okusne hladne napitke s popolno lahkoto.

Samodejen

Kompakten in samodejen kavni aparat na kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® z modernim dizajnom bo ustrezal vašemu edinstvenemu slogu. Mini Me, ki je na voljo v 4 barvah, meri le 16 cm (š) x 31cm (v) x 24 cm (g).

EKO NAČIN

Priročen eko način samodejno izklopi vaš kavni aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® po 5 minutah nedelovanja, kar zagotavlja aparatu A razred lestvice energijske učinkovitosti.

Visokotlačni sistem

Ustvarjajte kakovostne profesionalne kave z gosto bogato kremo s pomočjo sistema visokega tlaka aparata (do 15 barov).

SKUHAJTE KAVO 
ČISTO ENOSTAVNO

Aparat Genio S je bil brezhibno zasnovan, da zadosti kateremu koli slogu in denarnici. S pomočjo vseh funkcij in enostavne uporabe bo aparat poenostavil vaše jutranje aktivnosti – z okusom. 

Teža

2,0 kg

Višina

27,3 cm

Dobavitelj aparata

SEB

Vati

1.500 W

Posoda za vodo

0.8 l

POSTANITE TEHNIČNI MOJSTRI

Preglejte vse podrobnosti na vašem aparatu.

Želim izvedeti več o tem aparatu

Širina

11,2 cm

Globina

28,6 cm

Prilagoditev doziranja

Ročica

Napetost

230 V

Garancija aparata

2 leti