Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

MINI ME

Cafetera Mini Me Automática Negra

Aparat Mini Me ni le prikupen in kompakten, temveč vam nudi priložnost za enostavno pripravo različnih kakovostnih kavnih napitkov v udobju vašega doma.

ZABAVEN NAVZVEN,
RESNOBEN NAVZNOTER

Je stilski in profesionalen, zasnovan v celoviti enoti. Naj vam domiselne funkcije aparata Mini Me pomagajo pri raziskovanju širokega nabora kakovostnih barskih kavnih napitkov.

Zares izjemne funkcije

Odkrijte vse pomembne funkcije v sklopu aparata Mini Me

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-5
hotpoint-3
hotpoint-4

BREZ NEREDA, BREZ SKRBI

Življenje zahteva veliko truda, vaša kava pa si tega ne sme privoščiti. Z aparatom Mini Me ostane mleta kava v posodici, tako da v vašem kotičku za kavo ni nereda.

POD VISOKIM TLAKOM

Z našim edinstvenim visokotlačnim sistemom do 15 barov lahko iztisnete vse arome in kavi dodate gosto žametno peno.

STE ZA VROČO ALI HLADNO KAVO? OBOJE

Z aparatom Mini Me lahko pripravite vse vrste kave, priljubljenih čokoladnih napitkov, vključno z ledenimi kapučini. Uživajte v raziskovanju.

Igraj & izberi

Preprosto vstavite vašo izbrano kapsulo in z lahkotnim pomikom ročice na aparatu lahko prilagodite količino vode in pripravite vaš popoln napitek, ravno takšnega, ki bo ustrezal vašemu okusu, in to v manj kot eni minuti.

5 MINUT za vklop Eko načina

Vaš aparat Mini Me ima eko funkcijo, ki bo samodejno izklopila aparat po petih minutah nedelovanja, da prihrani energijo.

Vroča & Hladna Večnamenska

Vaš kavni aparat na kapsule Mini Me je tako vsestranski, da lahko pripravite tudi okusne hladne napitke s popolno lahkoto.

Samodejen

Kompakten in samodejen kavni aparat na kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me z modernim dizajnom bo ustrezal vašemu edinstvenemu slogu. Mini Me, ki je na voljo v 4 barvah, meri le 16 cm (š) x 31cm (v) x 24 cm (g).

EKO NAČIN

Priročen eko način samodejno izklopi vaš kavni aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® po 5 minutah nedelovanja, kar zagotavlja aparatu A razred lestvice energijske učinkovitosti.

Visokotlačni sistem

Ustvarjajte kakovostne profesionalne kave z gosto bogato kremo s pomočjo sistema visokega tlaka aparata (do 15 barov).

Vredno
vašega denarja

Preprosto uživajte v ugodnostih. Aparat Mini Me je bil elegantno zasnovan, da vam omogoča ustvarjati gurmanske kreacije kavnih napitkov, ne da bi vam to prekomerno izpraznilo denarnico.

Teža

2,5 kg

Višina

31,2 cm

Dobavitelj aparata

GSEB

VATI

1.500 W

Posoda za vodo

0,8 l

POSTANITE TEHNIČNI MOJSTRI

Preglejte vse podrobnosti na vašem aparatu.

Želim izvedeti več o tem aparatu

Širina

31,6 cm

Globina

19,6 cm

Prilagoditev doziranja

Ročica

Napetost

220 V

Garancija aparata

2 leti