Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

PICCOLO XS

Piccolo XS
Aparat Piccolo XS, ki je super kompakten in zmogljiv, se priklada povsod, kjer si želite privoščiti nabor kavnih napitkov polnega okusa na prstni dotik. Prek ročnega izbirnega sistema imate vedno nadzor v vaših rokah.

NEKAJ VEČ, KAR BOSTE VZLJUBILI

Aparat Piccolo XS, ki je majhen po velikosti, a velik v merilu kakovosti, ima moderen dizajn, ki podira rekorde tudi izven svoje kategorije. Uživajte v vseh vaših priljubljenih napitkih po želji, ki se pripravijo s pomočjo visokotlačnega sistema.

Postanite tehnični mojstri

Preglejte vsako podrobnost na vašem aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-6

IGRAJ & IZBERI

Preprosto vstavite vašo izbrano kapsulo in z lahkotnim pomikom ročice na aparatu lahko prilagodite količino vode in pripravite vaš popoln napitek, ravno takšnega, ki bo ustrezal vašemu okusu, in to v manj kot eni minuti. 

POVEZLJIVOST Z BLUETOOTH

Pripravite si vašo kavo po meri z aparatom NESCAFÉ® Dolce Gusto® App prek Bluetooth povezave z vašim aparatom. Prilagodite temperaturo in dolžino vaše kave in vnaprej predvidite kuhanje kave ter shranite svoje recepte po meri za naslednjo pripravo napitka.

OKREPLJENA EKSPRES KAVA

Ta domiselna tehnologija predhodno navlaži kavo pred kuhanjem, kar ustvari še močnejšo in koncentrirano ekspres kavo, kadar si jo zaželite.

NEŽNA KAVA

Njegov počasen način priprave kave z ekstrakcijo po kapljicah vam omogoča pitje bolj uravnoteženih in aromatičnih kav americano le z dotikom na gumb.

BREZ NEREDA, BREZ SKRBI

Življenje zahteva veliko truda, vaša kava pa si tega ne sme privoščiti. Z aparatom Piccolo XS ostane mleta kava v kapsuli, vaš kotiček za kavo pa tako ostane čist.

ZELO VELIKA POSODA ZA VODO

Njegova 1,4-litrska posoda za vodo, ki je enostavna za odstranitev, vam omogoča pripravo več priljubljenih napitkov med posameznimi polnjenji.

Uživajte v raziskovanju.

VISOK PRITISK

Z našim edinstvenim visokotlačnim sistemom do 15 barov lahko iztisnete vse arome in kavi dodate gosto žametno peno.

OPOZORILO ZA ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

Zdaj je veliko lažje določiti, kdaj je potrebna odstranitev vodnega kamna, in sicer s pomočjo vgrajenega samodejnega opozorila. Kuhajte kavo, kot da bi bil aparat vedno nov, in opravite odstranjevanje vodnega kamna, ko gumb za vklop/izklop sveti oranžno.

EKO NAČIN PO 1 MINUTI

Vaš aparat Piccolo XS ima eko funkcijo, ki bo samodejno izklopila aparat po eni minuti nedelovanja, ki sledi pripravi napitkov, kar prihrani energijo (A razred lestvice energijske učinkovitosti).

Samodejen

Kompakten in samodejen kavni aparat na kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me z modernim dizajnom bo ustrezal vašemu edinstvenemu slogu. Mini Me, ki je na voljo v 4 barvah, meri le 16 cm (š) x 31cm (v) x 24 cm (g).

EKO NAČIN

Priročen eko način samodejno izklopi vaš kavni aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 po 5 minutah nedelovanja, kar zagotavlja aparatu A razred lestvice energijske učinkovitosti.

Visokotlačni sistem

Ustvarjajte kakovostne profesionalne kave z gosto bogato kremo s pomočjo sistema visokega tlaka aparata (do 15 barov).

Izjemno presenetljiv

Privoščite si aparat, ki vas pri pripravi kave ponese v višjo dimenzijo, zavzame pa vam le malo prostora.

Teža

2,0 kg

Višina

27,6 cm

Dobavitelj aparata

SEB

Vati

1500 W

Posoda za vodo

0,8 l

Postanite tehnični mojstri

Preglejte vsako podrobnost na vašem aparatu

Želim izvedeti več o tem aparatu

Širina

13,6 cm

Globina

26,6 cm

Prilagoditev doziranja

Ročica

Napetost

230 V

Garancija aparata

2 leti