Loading...
Loading...
 
Espresso
NAJ VAS NJENA NEŽNOST NE PRELISIČI
Pod njeno nežno zlato kremo se skriva osupljiv značaj ekspres kave z živahnimi notami grenivke in podtoni praženih orehov. Pripravite se na razcvet in vaše čute navdušite s to klasično kavo, ki nikakor nima kratkega značaja.

POPOLNA KREATIVNOST

Pleme iz Tajrone je imelo bogato umetniško kreativnost in to energijo lahko začutite v tej čisti in intenzivni organski kavi, ki je pridelana na njihovih izvornih zemljiščih. Ali ste pripravljeni na mojstrsko kavo kadarkoli tekom dneva?
hotpoint-1
hotpoint-2

POJDITE NA IZLET V BRAZILIJO IN KOLUMBIJO

Potujte z nami in uživajte v teh dveh svetovno priznanih sortah arabica iz Južne Amerike, ki sta srednje praženi, da se ohranita njuni edinstveni aromi. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri pridelavi in zaščiti teh kakovostnih kavnih zrn, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki&oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

Back