Loading...

Pomembno je, kako pride do vas ​

Pred prvim požirkom je zgodba.Odkrijte neverjetno pot od zrna do skodelice, ki se vedno konča s kavo profesionalne kakovosti. . ​

Češnja pred zrnom

Predstavljajte si, da stojite ob kavovcu. Kaj iščete, če morate izbrati le najboljša zrna? Najlepše češnje. Potrebna je potrpežljivost, vendar je vedno razburljivo, ko dosežejo popolno zrelost.

A commitment to responsible sourcing

Quality is our promise. And quality means growing coffee beans responsibly and supporting local producers to do the same all over the world.

LEARN MORE

Ni dveh enakih praženj kave

Ah, praženje. Ko se pojavijo te čudovite arome in se razkrije telo.

Različna kavna zrna se odzivajo na različne stopnje praženja, zato dosledno umerjamo čase in temperature, da zagotovimo popolno praženje.

Rahlo praženje

Ta vrsta praženja ohranja sadne arome in kislost ter zagotavlja lažje telo kavnega okusa.

No two roasts are the same.

Ah, the roasting. When those wonderful aromas make an appearance and the body is revealed. Different beans respond to various roasting levels, so we consistently calibrate times and temperatures to make sure they’re perfect.

Medium

Develops more balanced flavors with a lower acidity and a medium body.

No two roasts are the same.

Ah, the roasting. When those wonderful aromas make an appearance and the body is revealed. Different beans respond to various roasting levels, so we consistently calibrate times and temperatures to make sure they’re perfect.

Dark

A dense body and low acidity.

Ni dveh enakih praženj kave

Ah, praženje.Ko se pojavijo te čudovite arome in se razkrije telo.

Različna kavna zrna se odzivajo na različne stopnje praženja, zato dosledno umerjamo čase in temperature, da zagotovimo popolno praženje. 

Rahlo praženje

Ta vrsta praženja ohranja sadne arome in kislost ter zagotavlja lažje telo kavnega okusa..

Osrednje

Pri tej vrsti praženja se razvijejo bolj uravnoteženi okusi z nižjo kislostjo in srednjim telesom..

Temno

Gosto telo in nizka kislost kave.

Skupaj je boljše

Ko so kavna zrna pripravljena, se igramo z različnimi vrstami kavnih zrn. Različna zrna iz različnih regij imajo različne odtenke. Kavna zrna se mešajo glede na značilnosti. In ko dosežemo popolno ravnovesje, preskočijo iskre. 

Kakšna je vaša vrsta mletja kave?​

Mletje prinaša še več arom NESCAFÉ® Dolce Gusto, ki jih poznate in obožujete.Odvisno od vrste kave se zrna meljejo po dolgem in kratkem postopku.

Drobnejše mletje za majne skodelice

Omogoča optimalno ekstrakcijo arome kave.

Drobnejše mletje za majne skodelice​

Arome so nežno ekstrahirane, s čimer se ohrani njihova kakovost za dolgo kavo.

Natančno zapakirano

Ko je kava zmleta, jo ohranjamo svežo. Vsako mešanico skrbno zapakiramo v patentirane pametne kapsule, ki zagotavljajo, da so sveži okusi in arome zaklenjeni in zapečateni samo zato, da jih lahko sprostite vi.

Vedno sveže dostavljeno

Zadnji korak je vedno naš najljubši.Ko naredite požirek čudovite, sveže skuhane kave in začutite obsedeno strast, ki je bila vanjo vložena. Za nas je pomembno, kako kava pride do vas. Vsakič.