Loading...
Loading...
 
ESPRESSO INTENSO
INTENZIVNA, RAVNO TAKŠNA, KOT MORA BITI
Izpopolnili smo intenzivnost te kratke kave, ki na podlagi začinjene likviricije in aromatičnih oreščkov daje v ospredje nežne note poletnega rdečega jagodičja. Uživajte v tej ekspres kavi z močno polno aromo.
Espresso intenso

MOJSTRSKA MOČ

Izkusite občutek popolnega ravnotežja med intenzivnostjo in močnimi aromami. Uživajte to poživljajočo mešanico v jutranji kavi, ki vas poživi za cel dan.
hotpoint-1
hotpoint-2

BOABE DE CAFEA DIN 2 ORIGINI

Intenzivna esenca te ekspres kave izvira zlasti iz sadne arome kolumbijskih zrn arabica in polne arome vietnamske kave robusta. Ljubka spojitev kavnih dežel z nasprotnih strani našega planeta. S pomočjo našega programa Grown Respectfully pomagamo kmetovalcem in njihovim skupnostim pri pridelavi in zaščiti teh kakovostnih kavnih zrn, hkrati pa poskrbimo za prijazen pristop do okolja.

Kolumbija

Nežna | Uravnotežena

Ta kava, pridelana na sveti zemlji domorodnih tajronskih skupnosti, razvije nežen sadni, rahlo kiselkast, a uravnotežen okus. Poskusite jo z našo kavo Lungo Colombia.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back