Loading...
Loading...
 
Back

DISCOVER OUR

INFINISSIMA

Infinissima
Aparat Infinissima s svojim nagrajenim dizajnom za inovativno prilagajanje oblike po želji in namenu uporabnika ponuja osupljivo raznolikost kavnih napitkov, ob tem pa še poskrbi za njihov privlačen izgled. Na voljo je v treh barvah.

GLEJTE NA KAVO Z DRUGAČNIMI OČMI

Ni treba, da iščete druge aparate poleg Infinissima. Praktičen, a kljub temu moderen dizajn in intuitivne ročne funkcije -- poleg velike 1,2-litrske posode za vodo -- vam omogočajo pripravo številnih napitkov, ki jih obožujete.

Postanite tehnični mojstri

Preglejte vsako podrobnost na vašem aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJ & IZBERI

Preprosto vstavite vašo izbrano kapsulo in z lahkotnim pomikom ročice na aparatu lahko prilagodite količino vode in pripravite vaš popoln napitek, ravno takšnega, ki bo ustrezal vašemu okusu, in to v manj kot eni minuti. 

POVEZLJIVOST Z BLUETOOTH

Pripravite si vašo kavo po meri z aparatom NESCAFÉ® Dolce Gusto® App prek Bluetooth povezave z vašim aparatom. Prilagodite temperaturo in dolžino vaše kave in vnaprej predvidite kuhanje kave ter shranite svoje recepte po meri za naslednjo pripravo napitka.

OKREPLJENA EKSPRES KAVA

Ta domiselna tehnologija predhodno navlaži kavo pred kuhanjem, kar ustvari še močnejšo in koncentrirano ekspres kavo, kadar si jo zaželite.

NEŽNA KAVA

Preprosto vstavite izbrano kapsulo, izberite želeno količino s pomočjo izbirnika količine in zasukajte ročico, da začnete s kuhanjem. Želite veliko kavo? S pomočjo funkcije XL lahko uživate ekstra dolgo skodelico jutranje kave (do 300 ml) le z dotikom na gumb.

BREZ NEREDA, BREZ SKRBI

Življenje zahteva veliko truda, vaša kava pa tega ne sme. Z aparatom Infinissima ostane mleta kava v kapsuli, vaš kotiček za kavo pa tako ostane čist.

ZELO VELIKA POSODA ZA VODO

Ta 1,2-litrska posoda za vodo, ki je enostavna za odstranitev, vam omogoča pripravo več priljubljenih napitkov med posameznimi polnjenji.

STE ZA VROČO ALI HLADNO KAVO? OBOJE

Z aparatom Infinissima lahko pripravite vse pribljubljene kave, vključno z ledeno kavo, našo novo hladno kavo in še več. Uživajte v raziskovanju.

VISOK PRITISK

Z našim edinstvenim visokotlačnim sistemom do 15 barov lahko iztisnete vse arome in kavi dodate gosto žametno peno.

OPOZORILO ZA ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

Zdaj je veliko lažje določiti, kdaj je potrebna odstranitev vodnega kamna, in sicer s pomočjo vgrajenega samodejnega sporočila. Kuhajte kavo, kot da bi bil aparat vedno nov, in opravite odstranjevanje vodnega kamna, ko gumb za vklop/izklop sveti oranžno.

5 MINUT ZA VKLOP EKO NAČINA

Vaš aparat Infinissima ima eko funkcijo, ki bo samodejno izklopila aparat po petih minutah nedelovanja, da prihrani energijo (A razred lestvice energijske učinkovitosti).

Vroča & Hladna Vsestranska

Vaš kavni aparat na kapsule Mini Me je tako vsestranski, da lahko pripravite tudi okusne hladne napitke s popolno lahkoto.

Samodejen

Kompakten in samodejen kavni aparat na kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® z modernim dizajnom bo ustrezal vašemu edinstvenemu slogu. Mini Me, ki je na voljo v 4 barvah, meri le 16 cm (š) x 31cm (v) x 24 cm (g).

EKO NAČIN

Priročen eko način samodejno izklopi vaš kavni aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® po 5 minutah nedelovanja, kar zagotavlja aparatu A razred lestvice energijske učinkovitosti.

Visokotlačni sistem

Ustvarjajte kakovostne profesionalne kave z gosto bogato kremo s pomočjo sistema visokega tlaka aparata (do 15 barov).

IZGLEDA ODLIČNO. KUHA ŠE BOLJE. 

Vašemu kavnemu kotičku dodajte kanček prefinjenosti in kopico veščin s pomočjo Inifnissima. 

Teža

2,65 kg

Višina

29,6 cm

Dobavitelj aparatov

GSEB

Vati

1500 W

Posoda za vodo

0,8 l

Postanite tehnični mojstri

Preglejte vsako podrobnost na vašem aparatu

Želim izvedeti več o tem aparatu

Dolžina

15,5 cm

Globina

28 cm

Prilagoditev doziranja

Ročica

Napetost

230 V 50 Hz

Garancija aparata

2 leti