Loading...
Loading...
Back

DISCOVER OUR

GENIO S TOUCH

Genio S Touch

Aparat Genio S Touch s svojim prefinjenim zaslonom na dotik in najsodobnejšimi funkcijami predstavlja vrhunsko napravo, ki vam omogoča pripravo popolne kave po meri samo v nekaj sekundah.

Z ENIM DOTIKOM DO POPOLNOSTI

Kdo pravi, da nekaj drobnega ne more drzno izraziti svojega značaja? Aparat Genio S Touch vam daje popoln nadzor glede intenzivnosti napitkov po meri, glede njihove dolžine, temperature in vam omogoča pripravo okrepljene ekspres kave. Vse to na prstni dotik.

Postanite tehnični mojstri

Preglejte vsako podrobnost na vašem aparatu

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

IGRAJ, IZBERI& S POLNO MERO XL

Preprosto vstavite izbrano kapsulo, izberite želeno količino z dotikom intuitivno krmiljenega led-obročka in pritisnite gumb za začetek kuhanja kave. Želite veliko kavo? S pomočjo funkcije XL lahko uživate v ekstra dolgi skodelici jutranje kave (do 300 ml) le z dotikom na gumb.

POVEZLJIVOST Z BLUETOOTH

Pripravite si vašo kavo po meri z aparatom NESCAFÉ® Dolce Gusto® App prek Bluetooth povezave z vašim aparatom. Prilagodite temperaturo in dolžino vaše kave in vnaprej predvidite kuhanje kave ter shranite svoje recepte po meri za naslednjo pripravo napitka.

OKREPLJENA EKSPRES KAVA

Ta domiselna tehnologija predhodno navlaži kavo pred kuhanjem, kar ustvari še močnejšo in koncentrirano ekspres kavo, kadar si jo zaželite.

NEŽNA KAVA

Preprosto vstavite izbrano kapsulo, izberite želeno količino s pomočjo izbirnika količine in zasukajte ročico, da začnete s kuhanjem. Želite veliko kavo? S pomočjo funkcije XL lahko uživate v ekstra dolgi skodelici jutranje kave (do 300 ml) le z dotikom na gumb.

BREZ NEREDA, BREZ SKRBI

Življenje zahteva veliko truda, vaša kava pa si tega ne sme privoščiti. Z aparatom Genio S Touch ostane mleta kava v kapsuli/vrečki, vaš kotiček za kavo pa tako ostane čist.

1-LITRSKA POSODA ZA VODO

Ta 1-litrska posoda za vodo, ki se enostavno odstrani, vam omogoča pripravo več priljubljenih napitkov med posameznimi polnjenji.

NADZOR TEMPERATURE

Popolnoma si prilagodite vaše barske kave, čokoladne napitke in čaje s pomočjo štirih temperaturnih nastavitev na voljo. Uživajte v raziskovanju tako vročih & kot hladnih napitkov.

VISOK PRITISK

Z našim edinstvenim visokotlačnim sistemom do 15 barov lahko iztisnete vse arome in kavi dodate gosto žametno peno.

OPOZORILO ZA ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

Zdaj je veliko lažje določiti, kdaj je potrebna odstranitev vodnega kamna, in sicer s pomočjo vgrajenega samodejnega opozorila. Kuhajte kavo, kot da bi bil aparat vedno nov, in opravite odstranjevanje vodnega kamna, ko gumb za vklop/izklop sveti oranžno.

EKO NAČIN PO 1 MINUTI

Vaš aparat Genio S Touch ima eko funkcijo, ki bo samodejno izklopila aparat po eni minuti nedelovanja, da prihrani energijo (A+ razred lestvice energijske učinkovitosti).

Vroča & Hladna Večnamenska

Vaš kavni aparat na kapsule Mini Me je tako vsestranski, da lahko pripravite tudi okusne hladne napitke s popolno lahkoto.

Samodejen

Kompakten in samodejen kavni aparat na kapsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® z modernim dizajnom bo ustrezal vašemu edinstvenemu slogu. Mini Me, ki je na voljo v 4 barvah, meri le 16 cm (š) x 31cm (v) x 24 cm (g).

EKO NAČIN

Priročen eko način samodejno izklopi vaš kavni aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® po 5 minutah nedelovanja, kar zagotavlja aparatu A razred lestvice energijske učinkovitosti.

Visokotlačni sistem

Ustvarjajte kakovostne profesionalne kave z gosto bogato kremo s pomočjo sistema visokega tlaka aparata (do 15 barov).

Crème de
la crème

Če iščete vrhunski kavni aparat, ki ne zavzame veliko prostora na pultu, ste ga našli. Napredne funkcije, eleganten dizajn in kavarniški meni, ki je na voljo le na prstni dotik.

Teža

2,0 kg

Višina

27,2 cm

Dobavitelj aparata

SEB

Vati

1500 W

Posoda za vodo

0,8 l

Postanite tehnični mojstri

Preglejte vsako podrobnost na vašem aparatu

Želim izvedeti več o tem aparatu

Širina

11,2 cm

Globina

28,6 cm

Prilagoditev doziranja

Ročica

Napetost

110 V

Garancija aparata

2 leti