Loading...
Loading...
 
ESPRESSO INTENSO BREZ KOFEINA
NE ŽELITE KOFEINA AMPAK VSEENO HREPENITE PO OKUSU KAVE?
Če imate radi pogovore po večerji, vam bo še posebej všeč naš Espresso Intenso brez kofeina. Espresso brez kofeina, ena od naših srednje intenzivnih espresso kav v kapsulah, je odličen za uživanje po večerji s prijatelji. Espresso Intenso Decaf ima čudovito bogato aromu praženja, s pridihom karamele in melasnega sirupa, kompleksen, a pitek, s sočnim žametnim zaključkom.

DRUGA STRAN INTENZIVNOSTI

Res je - močna in brezkofeinska kava lahko živita v harmoniji. Ko želite poln, drzen okus kave brez kofeina, še posebej po večerji, je naš Espresso Intenso Decaffeinato prav za vas.
hotpoint-1
hotpoint-2

NAJBOLJŠA KAVNA ZRNA NA SVETU

Presenečeni boste nad globokimi okusi te brezkompromisne mešanice espressa brez kofeina. Pridelano je iz selektiranih vrhunskih zrn kolumbijske arabice in vietnamske robuste.

Brazilija

Zelo nizka kislost, Sladki & oreščki

Od obmorskih površin pa do zahodnih ozemelji vas bodo pridelave kavnih zrn robusta in arabica očarale s svojimi bogatimi in sadnimi notami.

VIETNAM

Drzna | Intenzivna

Vietnamska kava je kraljevska. Nad 90 % kavnih zrn, pridelanih v tej državi, predstavlja vrsta robusta, zelo vzdržljiva sorta, ki vsebuje več kafeina kot arabica.

Back